Увага!!!
Увага!!!

Поділитися новиною:

Увага!!!

Конкурс на посади вчителя-логопеда , вчителя – дефектолога КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР" НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Оголошується конкурс на посади

Вчителя-логопеда , вчителя – дефектолога                                          КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР" НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Подання документів для участі в конкурсі

1. Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на посади вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога  КУ ІРЦ. На посади вчителя-реабілітолога, вчителя-дефектолога  можуть бути призначені педагогічні працівники, які мають вищу освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за  вказаною спеціальністю, стаж роботи яких не менше трьох років за фахом.

2. Особами, які беруть участь у конкурсі, упродовж 15 днів з дня оголошення конкурсу подаються такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних"; 

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи подаються особисто або надсилаються на поштову адресу відділу освіти Нововодолазької селищної ради:

поштова адреса: 63202, Харківська обл., Нововодолазький р-н, смт Нова Водолага, вул.Воскресінська, буд 4

електронна адреса: vodolaga_otg_osvita@ukr.net

3. Перелік документів, зазначених у частині другій цієї статті, є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

4. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

5. Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі Відділ освіти оприлюднює подані документи, визначені у частині другій цієї статті, на своєму офіційному веб- сайті відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

6. Усі зацікавлені особи протягом трьох днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту відділу освіти Нововодолазької селищної ради, які передаються конкурсній комісії.

7. Під час проведення конкурсу  обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Добір кандидатів на посади вчителя-логопеда,   вчителя-дефектолога ІРЦ та  призначення їх на посаду

1.Конкурсний добір проводиться публічно.

2. Відділ освіти при проведенні конкурсу  не пізніш як за 3 дні до дня проведення першого засідання конкурсної комісії повідомляє кандидатів про час та місце проведення засідання конкурсної комісії.

3. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 5 днів після закінчення строку приймання документів.

4. На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посади вчителя-логопеда, вчитедя-дефектолога  ІРЦ на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

5. Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посади вчителя-логопеда,  вчителя-дефектолога ІРЦ у разі невідповідності вимогам.

6. На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами.

7. Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті Відділу освіти та в інший спосіб. Спосіб голосування визначається рішенням конкурсної комісії.

8. Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

9. У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс.

10. Призначення переможця онкурсу  проводиться директором Комунальної установи «»Інклюзивно-ресурсний центр» Нововодолазької селищної ради не пізніше місяця з дня оголошення конкурсу.

За довідками звертатись за телефоном: 057-40-4-20-98 та 0661981082

Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1428 |

 

Дата публікації:  26.01.2021

 

Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3546 | Переглядів: 535Дата публікації: 08:34 01.02.2021
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук