Тиждень БЖД
Тиждень БЖД

Поділитися новиною:

Тиждень БЖД

Напередодні весняних канікул у закладах загальної середньої освіти було проведено заходи з безпеки життєдіяльності

У Нововодолазькому ліцеї в рамках тижня знань безпеки життєдіяльності класними акрівниками були проведені виховні годину на теми: "Вогонь - друг, вогонь - ворог", «З вогнем не жартуй». Перед канікулами учні повторювали причини виникнення пожежі, а також згадували як діяти у разі виникнення пожежі вдома чи в інших приміщеннях.  На тренінгових заняттях «Сам удома»  учні повторювали правила безпечної поведінки вдома за відсутності дорослих, вчилися аналізувати ситуації, що можуть стати загрозою безпечного життя в домашніх умовах, що сприяють зниженню ризику побутового травматизму, шахрайства, пограбувань. Під час дидактичної гри з елементами театрального дійства «Подорож до Країни Дорожніх знаків» діти повторили основні правила пішоходів, ознайомилися з правилами безпечної поведінки на вулицях і дорогах. 

   

   

26 березня учні 9-В класу Нововодолазької гімназії (класний керівник Федоренко Г.В.) підготували та провели загальношкільну лінійку на тему: «Правила безпечної поведінки під час весняних канікул».

Нестандартно пройшов тиждень безпеки життєдіяльної у Нововодолазькому НВК, де було проведено квест "Абетка безпеки" для  3-6-х класів, який організували учні 7-х, 10-х класів. Під час цього квесту діти вчилися швидко реагувати в надзвичайних ситуаціях,  збирали "Термінову валізу", розподіляли їстівні та неїстівні гриби по кошиках, відповідали на безліч запитань про безпеку на станціях "Всезнайка" та "Спортивна". Для учнів початкових класів було проведено тренінг "Життя -це скарб, бережи його!" та продемонстровано мультфільми щодо безпеки життєдіяльності. Класні керівники 1-11-х класів підготували цікаві години спілкування та показали дітям повчальні відео.

Альбом: Тиждень БЖД
Альбом: Тиждень БЖД
Альбом: Тиждень БЖД
Альбом: Тиждень БЖД
Альбом: Тиждень БЖД
Альбом: Тиждень БЖД
Альбом: Тиждень БЖД

Приєднані документи:

210
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/957 | Переглядів: 1036Дата публікації: 22:10 30.03.2018
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук