А такими запам’ятаються випускники Рокитненського ліцею класному керівнику Наталії Семенській
А такими запам’ятаються випускники Рокитненського ліцею класному керівнику Наталії Семенській

Поділитися новиною:

А такими запам’ятаються випускники Рокитненського ліцею класному керівнику Наталії Семенській

-Цьогоріч Рокитненський ліцей проводжає доросле життя семеро випускників. Довгий час у ліцеї не було медалістів.

. І ось аж троє дівчат, які наполегливо навчалися протягом 11 років, отримали високу нагороду - Золоті медалі:

Дарина Бакало, відповідальна, ерудована, творча. Навчання у школі вона суміщала з відвідуванням художньої та музичної школи, яку також закінчила з відзнакою;

Валерія П’яниш, розумна, наполеглива, цілеспрямована учениця. Брала участь у предметних олімпіадах і різноманітних конкурсах. На обласному етапі науково-дослідницьких робіт МАН посіла ІІІ місце;

Ольга Чертова. Виважена, харизматична, з почуттям гумору. Цікавиться хімією і біологією, якими захоплена повністю. Брала участь і посідала призові місця з цих предметів у предметних олімпіадах.

Інші дівчата намагалися не відставати від своїх однокласниць. Весь час працювали над своєю освітою. Працелюбна, обдарована Аліна Бондаренко мріє про професію у сфері інформаційних технологій. Доброзичлива, винахідлива Вікторія Авжабарова хоче стати психологом, щоб допомагати людям у цей непростий час.

А ще у класі є два хлопці–красені. Дмитро Кучеренко - доброзичливий, привітний, готовий завжди допомогти, невтомний трудівник, має свій погляд на життя. Олександр Швець - креативний, комунікабельний, працьовитий. Він увесь час знаходиться у творчому пошуку себе, нових ідей і підходів.

Ось таких світлих, чудових учнів ми випускаємо із школи. Дорогі випускники! Нехай вам у всьому щастить. Кожна секунда нехай веде вас до вірної мети!

Альбом: А такими запам’ятаються випускники Рокитненського ліцею класному керівнику Наталії Семенській
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3718 | Переглядів: 162Дата публікації: 10:17 01.07.2023
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук