Випускники Нововодолазького ліцею №2 - покоління непереможних, сильних, вільних людей, які точно знають, чого хочуть, вірять у майбутнє і прагнуть зробити цей світ кращим!
Випускники Нововодолазького ліцею №2 - покоління непереможних, сильних, вільних людей, які точно знають, чого хочуть, вірять у майбутнє і прагнуть зробити цей світ кращим!

Поділитися новиною:

Випускники Нововодолазького ліцею №2 - покоління непереможних, сильних, вільних людей, які точно знають, чого хочуть, вірять у майбутнє і прагнуть зробити цей світ кращим!

У 2023 році навчання у Нововодолазькому ліцеї №2 завершило 33 випускники

Класний керівник 11-А класу Вікторія Надьон згадує: «Ось вони, п’ятикласники, впевнені, енергійні, переступають поріг середньої школи. З першого погляду я зрозуміла, що це неординарні, вибухові, допитливі, творчі діти».

День за днем, урок за уроком ми пізнавали одне одного. Ми разом переживали складнощі перехідного підліткового віку, і ось вони – вже вмотивовані, ерудовані особистості.

Пригадую, цікаво було слухати, як емоційно аналізують, доводять свою думку стосовно прочитаного твору Майя Абдула, Анастасія Кірілова, Анастасія Кісіль. А Тетяна Веремій та Алсу Мамедова, закохані в поетичне слово рідної мови, зачаровували всіх своїм умінням декламувати вірші, складати власні поезії.

Часто вражали своєю глибиною змістовні, аргументовані відповіді Єлізавети Старіченко, Анни Юнікової, Любові Червоніс. Завжди була готова виручити клас і виконати будь-яке завдання Софія. Черкасова.

А наші ерудовані, у всьому обізнані Андрій Перерва і Андрій Шишмарьов зачаровували нас чистою, солов’їною мовою, вмінням психологічно і по–філософськи обґрунтовувати свою точку зору.

Даня Гармаш одноголосно був обраний на посаду президента ліцею. Данило - незмінний ведучий численних свят, заходів у школі та у громаді. Добрий, чуйний Єгор Васильченко прагнув не допускати конфліктних ситуацій. А ще для цих двох друзів виготовлення окопних свічок, участь у благодійних ярмарках на підтримку ЗСУ, волонтерські акції стали невід’ємною частинкою їх життя.

        Добрий, чемний, скромний і відповідальний  Денис Козачок з відмінним почуттям гумору користувався повагою серед дівчат. Серйозні та амбітні хлопці-красені – Синіло Костянтин та Владислав Кононенко, завжди вміли правильно розставити пріоритети.

        Цікаво, творчо виконувала будь-яку роботу Ірина Тіліженко, а ще вона була нашим незамінним папараці. Скромна, ніжна, сором’язлива Аліна Шиленко вміла уважно вислухати вчителя чи то друзів, прийти на допомогу будь-коли, дати дружню пораду.

      «Один за всіх, і всі за одного»,- часто повторювала я своїм учням ці слова, то ж бажаю Вам, мої найкращі, любі, із цим девізом йти далі у життя, цінуючи дружбу, гідність інших людей, досягаючи висот, які обрали собі за мету. Щасливої, успішної Вам дороги!»

Ділиться своїми спогадами і класний керівник 11-Б класу  Ірина Магніцька: «За роки, які ми провели разом у школі, було безліч цікавих шкільних моментів: на уроках і перервах, під час свят, походів, екскурсій! У нашому класі завжди було душевно і тепло. Ви залишитеся у моїй пам’яті різними… Веселими і безтурботними дітьми, з якими я зустрілася у п’ятому класі. Креативними і завзятими, які брали участь у всіх шкільних святах і щоразу вигадували щось неймовірне! Серйозними й зосередженими, коли ми виконували практичні роботи з фізики. Щирими, добрими і відкритими, коли ми просто спілкувалися на перервах чи класних годинах. Про кожного і кожну з вас я збережу у серці теплі спогади.

Ірина Коротецька запам’ятається мені своєю наполегливістю, Тая Булгакова та Наталка Булгакова - своєю впевненістю та вірою в добро, Софія Леусенко– талантом до малювання, Віталій Мироненко – щирістю, Аліна Петрухнова – відкритістю, Марина Печнік – посмішкою, яка заряджає енергією всіх присутніх, Анастасія Пірогова – душевним теплом, Олександра Попенко – вмінням досягати своєї мети, Кирило Саприкін – загадковістю, Олександр Тертишний – таємничістю, Крістіна Купріяненко – гострим розумом, витонченістю та лідерськими якостями, Даніл Хруст – інтелігентністю та інтелектом, а Лілія Рослякова – тендітністю і вмінням відстоювати власну точку зору.

Ви - молоді, сміливі, амбітні! Весь світ зараз відкритий перед вами! Любі діти, впевнено крокуйте вперед! Нехай обраний вами шлях буде легким, удача залишається незмінною і все задумане збудеться!»

Альбом: Випускники Нововодолазького ліцею №2 - покоління непереможних, сильних, вільних людей, які точно знають, чого хочуть, вірять у майбутнє і прагнуть зробити цей світ кращим!
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3715 | Переглядів: 281Дата публікації: 16:10 01.07.2023
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук