Міжнародний форум «Громадський бюджет: Перезавантаження»
Міжнародний форум «Громадський бюджет: Перезавантаження»

Поділитися новиною:

Міжнародний форум «Громадський бюджет: Перезавантаження»

.

2 червня у м.Києві відбувся Міжнародний форум «Громадський бюджет: Перезавантаження», у якому взяли активну участь представники Нововодолазької громади Анна Пікалова, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради, Валентина Антоненко, директорка Сосонівської гімназії, модераторка громадського бюджету та шкільного громадського бюджету, Вікторія Вітер, вчителка Староводолазької гімназії, авторка багатьох проєктів-переможців громадського бюджету. 

Форум зібрав багато однодумців та ще раз довів, що участь жителів громади у розвитку території, на якій вони проживають, покращенні умов життя, потрібно підтримувати навіть у такі складні часи. Активізація Шкільного громадського бюджету теж повинна мати місце й сьогодні. Саме так ми, кожен на своєму фронті, наближаємо Перемогу, доводимо, що віримо у щасливе майбуття нашої Батьківщини, демонструємо незламність і стійкість українського народу та готовність вже зараз розвивати наші громади та заклади освіти.

Тож перезавантаження пройшло успішно, далі до справ щодо відновлення Бюджету участі та Шкільного громадського бюджету Нововодолазької громади!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3706 | Переглядів: 197Дата публікації: 19:14 05.06.2023
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук