Дистанційна освіта
Дистанційна освіта

Поділитися новиною:

Дистанційна освіта

.

На навчання в школи нашої громади зараховано 101 дитину з числа внутрішньо-переміщених осіб.

224 учні шкіл громади вимушені були виїхати за межі області та України, але вони продовжують навчання в наших школах за дистанційною чи екстарнатною формою.

Майже за три роки дистанційки наші педагоги навчилися працювати з різними освітніми платформами, в різних реаліях сьогодення. Через відключення світла та повітряні тривоги в школах запровадили гнучкий розклад уроків. Для кращого засвоєння матеріалу деякі вчителі встановили в себе вдома дошки чи фліпчарти, дехто за допомогою графічного планшету відображає зміст уроку на екран ком’ютера. Використання вчителями презентацій та відеороликів стало буденністю. На уроках учні проводять досліди, розв’язують задачі, створють проєкти, займаються дослідницькою роботою, дискутують, декламують вірші, співають, малюють, виготовляють обереги, виконують руханки та різні фізичні вправи.

Підтвердженням того, що дистанційна освіта в нашій громаді є не формальною є результати НМТ (національного мультипредметного тесту ) у 2022 році: 9 випускників шкіл громади отримали 200 балів, близько 50% учнів склали НМТ на достатньому та високому рівнях. Крім того, не має жодного випускника, який би не склав тестування.

Не залишилися поза увагою й діти з особливими освітніми потребами. Асистенти вчителів, логопеди, фахівці інклюзивно-ресурсного центру займаються з дітьми вдома. 

 

 

 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3674 | Переглядів: 330Дата публікації: 16:21 25.01.2023
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук