Випускний бал
Випускний бал

Поділитися новиною:

Випускний бал

26 червня відгремів випускний бал #Goodbye_fest_21

Ідея формату свята із соціальних мереж! Випускники, педагоги, батьки та гості свята перевтілилися  у справжніх блогерів, тревер блогерів, інстаграмників, фоловерів!  

Оплесками та лайками-вподобайками зустрічали присутні блогерів-випускників: креативних, красивих, щасливих, талановитих.

Упродовж фестивалю присутні спостерігати за народженням інтерактивного банеру, до якого  команди блогерів випускників, гостей додавали хештеги - мотивуючі символи дорослого життя випускників!

Перший хештег #УСПІХ від команди, яка об‘єднала

супер-блогера історії нашого селища - Єсіна Олександра Сергійовича, Нововодолазького селищного голову, який знає, як зробити рідну громаду квітучім куточком Європи!

Красова Олексія Ігоровича, народного депутата України, блогера, який має найчисельнішу аудиторію не тільки в нашій громаді, а і серед багатьох громад Харківщини! Здобутки якого об‘єднані хештегом #слово_діло! 

Раїну Юрія Івановича, голову Харківської районної державної адміністрації, зірку блогінгу  найуспішнішого району області, який отримує лайки впевненими здобутками і невпинним процвітанням!

Хорошка Олега Владиславовича, заступника голови Харківської районної ради, у блозі якого не тільки теорія, а й вражаючі майстер-класи та найкреативніші підходи до розвитку чарівного куточка Слобожанщини.

Команда найповажніших блогерів, які мають безліч шанувальників і не менше здобутків у своїй професійній діяльності нагородили наполегливих, старанних, працелюбних, цілеспрямованих випускників-медалістів. Кожен із медалістів від Нововодолазької селищної ради отримав цінний подарунок -  планшет. Золотими медалями було нагороджено 9 випускників:

Лугова Катерина, Молчанова Карина та Ярошенко Ярослав (Нововодолазький ліцей №2),

Бондаренко Олександр, Бондаренко Анастасія та Луцюк Валерія (Нововодолазький ліцей №3),

Немашкало Альона (Новоселівський НВК),

Процюк Денис та Саченко Тетяна (Ватутінський ліцей).

Випускники Нововодолазького ліцею №2 Дорошенко Єлизаве та Захаренко Олександр були нагороджені Срібними медалями:

Цьогоріч на головній площі громади небувале: 9 вальсів випускників. Кожен вальс неповторний та чарівний. 

Упродовж вечора інтерактивний банер перетворився на чарівну розповідь про подальші історії, які чекають на наших випускників:  #Щастя!  #Успіх!  #Розум!  #Зірки!  #Вперед! #Перемоги! #Мета! #Здоров’я! #Досвід! #Прогрес! #Розвиток!

Наприкінці балу зіркові команди випускників показали майстер-клас під час святкового флешмобу. До випускників приєдналися команда найдосвідченіших блогерів освітнього процесу – директорів та класних керівників.

І нарешті довгоочікуваний подарунок від Нововодолазького селищного голови Олександра Сергійовича Єсіна: виступ зіркової гості Ольги Цибульської. 

На останок ще один сюрприз - святковий феєрверк для випускників, щоб їх життя було яскравим, щоб вони були успішними та щасливими.

Свято на честь випускників 2021 року стало святом усієї Нововодолазької громади. Чарівні випускники, зворушливі слова привітань, шалені оплески та лайки-вподобайки, море позитиву, сюрпризи, подарунки, щасливі усмішки, сльози на очах, виступи дітей та зірок, вальси випускників, задоволення, драйв  зробили випускний вечір незабутнім. 

Вальс випускників Нововодолазького ліцею №3

 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3608 | Переглядів: 505Дата публікації: 13:45 27.06.2021
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук