Дистанційна осіта в школах громади
Дистанційна осіта в школах громади

Поділитися новиною:

Дистанційна осіта в школах громади

.

Після зимових канікул, з 11 січня 2021 року, заклади загальної середньої освіти Нововодолазької територіальної громади навчали дітей дистанційно.

Готуючись до навчання під час локдауну, адміністрації закладів разом із педагогічними працівниками обрали та схвалили педагогічними радами конкретні електронні освітні платформи, онлайн сервіси та інструменти, за допомогою яких організовується освітній процес під час дистанційного навчання (Moodle, Google Classroom, Zoom, Google Meet, Вайбер, Skype тощо).

Проте, через обмеження доступу до мережі Інтернет, відсутність сучасних засобів комунікації чи комп’ютерної техніки не всі діти мають можливість онлайн спілкуватись з учителем під час уроку. В учнів початкових класів, батьки яких працюють, можуть виникати труднощі під час підключення до уроку в онлайн режимі. Тож вчителі створюватимуть відеоуроки, презентації, які учні матимуть змогу переглядати в будь-який час. На жаль, навчання з деякими учнями відбуватиметься за допомогою СМС-повідомлень, телефонного чи поштового зв’язку. Тож, дистанційне навчання проходиемеь в поєднанні новітніх інформаційних технологій з традиційними засобами зв’язку. 

Варто наголосити, що якість дистанційного навчання залежить не лише від учителів, а й значною мірою від батьків, тож учителі підтримують постійний тісний зв'язок з батьками. Кожен з нас зрозумів значимість міцності педагогічного трикутнику «учень-учитель-батьки».

Шановні батьки! Знаємо, що нелегко поєднувати роботу з навчанням дітей, але ви це робите. Дякуємо вам за розуміння та допомогу.

Шановні педагоги! Як показав досвід роботи, легше вчити дітей в школі, а ніж онлайн. Але ви не боїтесь викликів часу і постійно розвиваєтесь. Дякуємо вам за це.

Дорогі діти! Ви вже переконалися, що карантин – це не канікули, а важка праця, яка потребує самоорганізації та силі волі. Ви молодці, ви радуєте нас своїм бажанням навчатися та своїми досягненнями.

 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3537 | Переглядів: 653Дата публікації: 11:00 25.01.2021
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук