Шановні батьки та власники закладів дозвілля!
Шановні батьки та власники закладів дозвілля!

Поділитися новиною:

Шановні батьки та власники закладів дозвілля!

20 червня після 22-00 працівниками служби у справах дітей, загального відділу, відділу освіти Нововодолазької селищної ради разом з представниками поліції було проведено попереджувальний рейд по перевірці місць відпочинку та закладів дозвілля

На жаль, під час рейду було виявлено велику кількість неповнолітніх, які перебували на вулицях селища та в кафе після 22-ї години вечора. Крім того, зовнішній вигляд деяких підлітків свідчив про те, що вони знаходились у нетверезому стані.

Годі й говорити про дотримання соціальної дистанції чи маскового режиму під час карантину.

 

Шановні батьки! Нагадуємо Вам, що діти, молодше 16 років, не повинні перебувати після 22-00 на вулиці, в кафе без Вашого супроводу. Пам’ятайте, Ви несете відповідальність за життя, здоров’я, виховання, розвиток Ваших дітей.

 

Шановні власники закладів дозвілля! Ви зобов’язані вжити заходів щодо недопущення у Ваші заклади після 22-ї години вечора дітей до 16 років без супроводження.

Крім того, Ви повинні під час карантину дотримуватись протиепідемічних заходів відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування.

Вкотре наголошуємо, Ви не маєте права продавати дітям алкоголь, цигарки. За продаж Ви несете адміністративну відповідальність (ст 180-1 КУпАП, ст.ст. 153, 17 ЗУ «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального»).

 

Дорослі, які купують дітям алкоголь, теж несуть відповідальність згідно зі до ст.180 КУпАП. До відповідальності притягуються і батьки дітей, які вживають спиртні напої (ст 184 КУпАП)

Від нас з вами залежить майбутнє наших дітей! Потурбуємся про молоде покоління разом!

Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3235 | Переглядів: 1117Дата публікації: 17:35 25.06.2020
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук