Персональна виставка Крічфаловшого Олександра
Персональна виставка Крічфаловшого Олександра

Поділитися новиною:

Персональна виставка Крічфаловшого Олександра

.

26.02.2020 відбулася персональна виставка «Грайливий пензлик» вихованця зразкового об’єднання юних художників «Колорит» Нововодолазького БДЮТ - Крічфаловшого Олександра.

За роки навчання в об’єднанні художників «Колорит», керівником якого є Мишак Світлана, Олександр був неодноразовим учасником та переможцем конкурсів обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів: «Знай і люби свій рідний край», «Таланти ІІІ тисячоліття», «Кроковеє коло», «Жива Вода Дельта», «Лотос надії», «Книга добра»,  «Охорона праці очима дітей».

Сашко володіє багатьма техніками і матеріалами. Найулюбленіша техніка – декоративний розпис.

Теплими та  дружніми оваціями привітали  автора персональної виставки всі, хто на неї завітав: мама Юлія, тато  Сергій, рідні, друзі, педагоги БДЮТ, вихованці «Колориту», начальник відділу освіти Ольга Козачок, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Вікторія Розторгуєва-Безпала.

Директор  закладу Слиш Людмила привітала Олександра та його батьків з цією визначною подією у його творчому житті та вручила грамоту юному художнику. Людмила Олексіївна висловила щиру  подяку батькам за всіляку підтримку його захоплення, розвиток здібностей і співпрацю, вручила Грамоту.

Відеоролик «Грайливий пензлик», відзнятий юними журналістками, вихованками БДЮТ (кер. Кривоніс Т.), розповів про  становлення юного художника. Інтерв’ю з керівником об’єднання Мишак С., гуртківцями стало родзинкою творчої зустрічі та приємною несподіванкою для Олександра.

Для Саші педагоги БДЮТ підготували відеослайдшоу «Калейдоскоп  вражень», яке переглянули всі разом, обговорюючи  окремі моменти життя, які  ми побачили на сімейних фото і світлинах «Колориту».

Приємне спілкування, позитивні емоції, атмосфера творчості, таланту панували під час заходу!

Твочого злету твоєму таланту, Олександре!

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/3023 | Переглядів: 739Дата публікації: 21:30 27.02.2020
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук