УВАГА!
УВАГА!

Поділитися новиною:

УВАГА!

Розпочалася реєстрація на ЗНО-2020, яка триватиме з 03 лютого до 24 березня 2020 року

Комплекти реєстраційних документів учнів для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року.

Для того, щоб випускникові закладу загальної середньої освіти успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно подати до закладу, в якому навчається, такий комплект реєстраційних документів:

1. Реєстраційна картка.

2. Копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). Звертаємо увагу, що в паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа.

3. Дві фотокартки для документів розміром 3*4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері).

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти або звернутися за допомогою до особи, відповідальної за реєстрацію в закладі освіти, де навчається випускник.

Після найменування регіонального центру зазначається прізвище у родовому відмінку.

Обов’язково потрібно обрати три предмети, з яких оцінка буде зараховуватися за ДПА.

Важливо правильно обрати категорію особи - учасника ЗНО: для тих, хто у 2020 році завершує навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, ліцей) – категорія «Випускник закладів загальної середньої освіти 2020 року».

Пам’ятайте, що загальна кількість навчальних предметів, вибраних вами для проходження зовнішнього оцінювання, не повинна перевищувати чотирьох!

Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/2952 | Переглядів: 752Дата публікації: 09:13 03.02.2020
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук