Вітаємо з перемогою!!!
Вітаємо з перемогою!!!

Поділитися новиною:

Вітаємо з перемогою!!!

Мандрика Уляна, учениця 11 класу Нововодолазького ліцею #3, посіла 2 місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Уляна працювала на відділенні «Історія України», секція «Історичне краєзнавство». Тема наукової роботи «Становлення та розвиток Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»( «Джура») на Нововодолажчині». Тема була вибрана неспроста, адже Уляна знає про Джура майже все: вона ройова, курінна, учасниця трьох Всеукраїнських таборувань, вишколів, семінарів. Дівчина разом з керівниками провела дуже плідну роботу по збору матеріалу, було досліджено, опрацьовано і проаналізовано багато матеріалів про становлення Гри не тільки на Нововодолажчині, а й в області і  Україні.

Уляно, ти - гордість нашої громади!!! Дякуємо тобі за численні перемоги!!! За кожною твоєю перемогою - кропітка щоденна праця, від якої, здається, ти не втомлюєшся, а заряджаєшся енергією. Нехай ця енергія лише набирає сили. Успіхів тобі!!!

Керівником написання наукової роботи Уляни є учитель фізичної культури Сергій Тиндик, а до контрольної роботи переможницю готувала учитель історії Галина Федоренко. Сергію Миколайовичу, Галино Володимирівно, дякуємо Вам за посякденну, системну, професійну, результативну роботу!!!! Пишаємося Вами!!!

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/2944 | Переглядів: 733Дата публікації: 08:10 02.02.2020
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук