«ШКОЛА ВИХОВНИКІВ ДЖУР»
«ШКОЛА ВИХОВНИКІВ ДЖУР»

Поділитися новиною:

«ШКОЛА ВИХОВНИКІВ ДЖУР»

Учитель фізичної культури Нововодолазького ліцею #3 Сергій Тиндик з 2 по 6 квітня взяв участь у першому обласному семінарі-тренінгу для підготовки виховників "ШКОЛА ВИХОВНИКІВ ДЖУР" Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

 Сергій Миколайович не просто взяв активну участь, а й був тренером на семінарі. 
Даний захід відбувся за підтримки Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання про Харківській ХОДА, Управління у справах молоді та спорту ХОДА, КУ «Харківський обласний центр молоді», ГО «Адаптаційний центр», ГО «Нововодолазький Молодіжний клуб Джура», керівником якої є Сергій Тиндик.
Мета семінару-тренінгу  — підготовка виховників, які в майбутньому будуть проводити роботу в закладах освіти Харківщини, щодо організації роїв, створенню постійно діючих осередків гри "Джура" – куренів, проведення на місцях вишколів виховників Джур,  шкільних, І-их та ІІ етапів  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 
Даний тренінг є першим кроком у створенні постійно діючих осередків - куренів в закладах освіти Харківщини з метою розвитку національно-патріотичного напрямку, згуртування учнівської молоді, навчання діяти в надзвичайних ситуаціях та виховання справжнього патріота України, готового стати на захист своєї країни.

Під час тренінгу було висвітлено та опрацьовано:
- стратегії військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
- ключові цілі розвитку гри
- виховні засоби та інструменти «Джури»
- роль виховника
- шляхи розгортання куреня
- форми діяльності куреня протягом року
- легенда та традиції куреня 
- однострій, відзнаки тощо
 Учасники тренінгу мали змогу визначити виховний ідеал Гри, скласти в роях портрет виховника та представити його, вибрати патрона, емблему, створити власний курень, у театралізованій формі представити свій рій, курень тощо. 
Теоретичний матеріал супроводжувався різноплановими іграми та вправами на активізацію уваги, командоутворення, згуртування, притирання та ламання бар’єру. Детально розглянули нове Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру “Сокіл” (“Джура”), познайомилися з настільною грою «Українська революція 1917-1921 р.р.». 
Також було багато практичних завдань, майстер-класів, цікавих зустрічей.
Свіїм досвідом, знаннями, ідеями Сергій Тиндик поділиться на семінарі з учителями закладів освіти Нововодолазької селищної ради.

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/2227 | Переглядів: 857Дата публікації: 18:35 08.04.2019
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук