Вітаємо юних науковців з перемогою!
Вітаємо юних науковців з перемогою!

Поділитися новиною:

Вітаємо юних науковців з перемогою!

Червона Ляна, учениця 10 класу Нововодолазького ліцею #1, Іващенко Антон, учень 11 класу Нововодолазького ліцею #2, Рейзлер Єлизавета, учениця 11 класу Нововодолазького ліцею #3 посіли ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

На минулому тиждні учні писали контрольні роботи з профільних предметів, 27 січня відбувся захист науково-дослідницьких робіт. За результатами двох етапів конкурсу наші юні науковці посіли ІІІ місце.

Червона Ляна під керівництвом учителя зарубіжної літератури Н.Жижирій поацювала над науковою роботою «Фольклор як засіб відображення української національної ментальності у збірці повістей М.В. Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки»

Іващенко Антон разом з учителем історії та правознавства О.Трегубовою провели та узагальнили дослідження з теми: «Інститут прийомної сім’ї в Україні (на прикладі Нововодолазького району Харківської області)».

Рейзлер Єлизавета з допомогою учителя математики І.Помазан та учителя економіки І.Юрченко проаналізувала вдосконалення технологічного процесу підприємства з виготовлення залізобетонних конструкцій селища Нова Водолага. 

Цілеспрямованість та вмотивованість наших переможців вражає та захоплює.  Тож, бажаємо їм творчих звершень і надалі. 
Велика дяка вчителям, які підготували таких сильних дослідників. 
Бажаємо всім подальших успіхів та перемог!

Альбом: Вітаємо юних науковців з перемогою!
Альбом: Вітаємо юних науковців з перемогою!
Альбом: Вітаємо юних науковців з перемогою!
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/2030 | Переглядів: 912Дата публікації: 19:51 28.01.2019
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук