Ще один новорічний подарунок - шкільний автобус
Ще один новорічний подарунок - шкільний автобус

Поділитися новиною:

Ще один новорічний подарунок - шкільний автобус

Зараз для нашої громади шкільний автобус - не розкіш

Для молодої об‘єднаної громади питання підвезення учнів було дуже актуальним і проблемним. За рік ситуація змінилася - зараз ми маємо три нових шкільних автобуси «Атаман».

Нагадаємо, у лютому 2018 року голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, перебуваючі з візитом у Нововодолазькій громаді, пообіцяла допомогти вирішити питання якісного підвезення учнів.  І  у серпні заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев вручив ключі від двох нових автобусів для учнів. А вчора Анатолій Валерійович передав водію  селищної ради  Сергію Мерчанському ключі від третього нового шкільного автобуса.

Дякуємо Юлії Світличній, Олександру Єсіну  та усім, хто доклав зусиль до реалізації проектів по придбанню шкільних автобусів для учнів Нововодолазької громади.

Шкільні автобуси в нашій громаді забезпечують підвіз учнів не лише на навчання, а й на змагання, олімпіади, конкурси, ЗНО, екскурсії. Учителі та батьки учнів дякують Олександру Сергійовичу за  безкоштовне надання шкільних автобусів для організації пізнавальних, розважальних екскурсій та заходів.

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1990 | Переглядів: 855Дата публікації: 08:13 18.01.2019
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук