Семiнар щодо організації та проведення I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької вiйськово-патрiотичної гри "Сокiл" ("Джура").
Семiнар щодо організації та проведення I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької вiйськово-патрiотичної гри \"Сокiл\" (\"Джура\").

Поділитися новиною:

Семiнар щодо організації та проведення I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької вiйськово-патрiотичної гри "Сокiл" ("Джура").

Семінар відбувся за підтримки відділу освіти Нововодолазької селищної ради, ГО «Нововодолазький Молодіжний клуб Джура», вчителів ліцею №3 та головного ініціатора джурівського руху в громаді учителя фізичної культури ліцею №3 Сергія Тиндика

 У семінарі взяли участь керівники та виховники роїв, заступники директорів з навчально-виховної роботи, педагоги-організатори закладів освіти Нововодолазької ОТГ.

На семінарі розглядалися питания про стан та перспективи розвитку національно-патріотичної і вiйськово-патрiотичної работи в закладах освiти, впровадження гри «Джура» у виховні системи навчальних закладів. Присутні ознайомилися з методикою та практичним втіленням в життя їдеї створення куренів, їх подальше функціонування та вибудову в закладі освіти  виховної системи патріотичного спрямування, формами діяльності куренів, особливостями проведення I етапу гри "Сокiл" ("Джура"), який планується провести в травні 2019 року.

Семінар пройшов плідно та на високому рівні. Учасники отримали  всі відповіді на свої запитання та корисну інформацію щодо створення куренів у закладах освіти, організації та проведення різних етапів гри.

У лютому та квітні заплановані семінари-практикуми для суддів, старшин, впорядників та виховників новостворених куренів. Дуже тішить та радує, що у нас є підтримка місцевої влади – голови Нововодолазької селищної ради Олександра Єсіна, першого заступника голови Лілії  Іващенко,  які  турбуються про патріотичне виховання молоді Нововодолазької громади. Впевнені що разом у нас все вийде! 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1976 | Переглядів: 830Дата публікації: 16:00 12.01.2019
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук