Чергова перемога фольклорно-етнографічного колективу "Вербиченька"!
Чергова перемога фольклорно-етнографічного колективу \"Вербиченька\"!

Поділитися новиною:

Чергова перемога фольклорно-етнографічного колективу "Вербиченька"!

Вихованці народного ФЕК "Вербиченька" Нововодолазького БДЮТ Нововодолазької селищної ради, стали лауреатами І ступеню на Національному чемпіонаті України з фольклору "EVRO FOLK - Харків 2018" та"ЄВРО ФОЛЬК - СЛОБОЖАНЩИНА 2018" у номінаціїях традиційний автентичний спів та обрядові програми.

На цьому грандіозному мистецькому заході юні фольклористи "Вербиченьки" відтворили зразки автентики, записані вихованцями в експедиціях по Слобожанщині.  Ще раз переконалися у значимості народної  пісні, звичаю, обряду в царині традиційної української культури. Керівники колективу Ольга та Тетяна Ковалі вдячні  організаційному комітету Національного чемпіонату України з фольклору ЄВРО ФОЛЬК та Європейській асоціації фольклорних фестивалів EAFF за достойний рівень фестивалю; компетентному журі -  за високу оцінку виступу «Вербиченьки». Особливу вдячність колектив висловлює Нововодолазькому селищному голові Єсіну Олександру Сергійовичу за допомогу в організації поїздки та участі у фестивалі.

Дякуємо вихованцям колективу "Вербиченька", керівникам Ользі Коваль та Тетяні Коваль за патріотизм, за за любов до народної пісні,  за збереження традицій рідного краю.

 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1811 | Переглядів: 831Дата публікації: 10:56 26.11.2018
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук