Відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника України
Відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника України

Поділитися новиною:

Відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника України

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у всіх школах громади пройшли заходи з нагоди державного свята

Погожа жовтнева днина. Піднесений настрій - у Нововодолазькому ліцеї #2 святкують День захисника України та українського козацтва. Патріотичні почуття переповнюють всіх: від наймолодших  джур роїв "Малюки" та  "Козачата" до найстарших "Леви"!  Участь у заходах взяв випускник школи, учаснику бойових дій у зоні АТО - Синенко  Дмитро. Учні та працівники ліцею дякують гостю, усім захисникам України за мужність, самопожертву, за мир на рідній землі. Сподіваємось, що мир незабаром запанує на всій території України.

   

   

   

 

У Нововодолазькому ліцеї №3 відбулася зустріч з випускником, колишнім командиром 3-го окремого танкового батальйону "Звіробій", підполковником Збройних Сил України , бойовим офіцером, який брав активну участь в бойових діях на Сході України з самого початку війни - Олександром Сушком. З великим зацікавленням та занепокоєнням учні 10-11 класів слухали розповідь Олександра Володимировича. Учні задавали багато питань про умови «існування» в місцях бойових дій, про бойовий шлях гостя, про патріотизм в армії. Олександр Володимирович  поділилився враженнями від пережитого, закликав  молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу.  В кінці зустрічі школярі висловили подяку за мирне небо над головою та відвагу і самопожертву у боях за цілісність та незалежність нашої держави.

   

   

  

 

З нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва у Староводолазькій ЗОШ пройшли різнопланові виховні заходи та шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура")

   

   

   

 

Я козак і ти козак,
Я вояк і ти вояк,
Щоб в бою стояти мужньо
Ми повинні бути дружні.
Ми хоробрі вояки –
Побратими-козаки.

Саме з таких слів розпочалися змагання козаків у Новоселівському НВК

      

   

 

Окрім урочисте той у Нововодолазькому ліцеї#1 відбувся  Товариський матч з волейболу між батьками та учнями з нагоди Дня захисника України та українського козацтва.

   

   

    

 

 

Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1630 | Переглядів: 832Дата публікації: 17:01 11.10.2018
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук