ДЕНЬ МИРУ
ДЕНЬ МИРУ

Поділитися новиною:

ДЕНЬ МИРУ

Учні шкіл Нововодолазької селищної ради долучилися до відзначення Міжнародного дня миру.

Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

 

Ще декілька років тому для нас мир – це була повсякденна реальність, а завтраз - найзаповітніша мрія всіх українців.

Бажаємо усім нам мирного неба, впевненості у завтрішньому дні! 


Нововодолазький ліцей №1

Загальновідомим символом миру є голуб. Саме зображення цього птаха використав Пабло Пікассо для емблеми Всесвітнього конгресу прибічників миру, тому символічно, що саме цей символ власноруч виготовляли учні Нововодолазького ліцею №1. Крім того, на шкільному подвір'ї учні створили живу фігуру Голуба Миру, висловлюючи побажання нашій неньці України.

 

    

                         

    

    


 У Нововодолазькому ліцеї №2 учні молодших класів виготовили квіти щастя та голубів з паперу, а старшокласники організували виставку малюнків та флешмоб "Голуб миру".

    

    


У Новоселівському НВК відбувся конкурс малюнків "Ми за мирну Україну". Переможцями стали Кашпур Ярослав - учень 2 класу та Карась Ангеліна - учениця 4 класу.


Учні 11-Б класу Нововодолазького ліцею №3 (класний керівник Тиндик Л.М.) підготували і провели загальношкільну лінійку до Міжнародного дня миру, який відзначають у всьому світі із 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню.

 

 

Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1560 | Переглядів: 903Дата публікації: 21:16 24.09.2018
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук