Молодь прагне змін
Молодь прагне змін

Поділитися новиною:

Молодь прагне змін

У Сосонівському НВК пройшов тренінг, мета якого – залучення молоді до конкурсу проектів бюджету участі.

Учні, розділившись на групи, разом з модераторами Яною Гребіник та Валентиною Антоненко визначили потреби громади та запропонували свої ідеї її розвитку.

Серед озвучених ідей було обладнання спортивної зали з тренажерами, створення кінозалу в сільському будинку культури, обладнання спортивного майданчика з вуличними тренажерами, капітальний ремонт сільського будинку культури та забезпечення його технічними засобами й музичним обладнанням, євроремонт в НВК , обладнання медпункту, створення парку відпочинку в с.Сосонівка, облаштування дитячих майданчиків, очистка водойм та облаштування пляжу, установка контейнерів для сортування сміття.

Після дискусії кожною групою було обрано найцікавішу тему проекту. Так, перша група обрала установку контейнерів для сортування сміття на трьох вулицях с. Сосонівка; друга – очищення водойми в с.Княжне та облаштування там зони відпочинку; третя – обладнання кінозалу в Сосонівському СБК, четверта - створення парку відпочинку в центрі с.Сосонівка з міні фонтаном та ігровою зоною.

Кожна група підготувала опис проекту та підрахувала його бюджет. А потім старшокласники всі разом презентували свої проекти та агітували всіх присутніх за них голосувати.

Дуже приємно, що наша молодь – творча та активна, що вона прагне бути ініціатором позитивних змін в громаді, а не пасивним спостерігачем.

Бажаємо успішноїреалізації проектів!

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1518 | Переглядів: 778Дата публікації: 06:38 13.09.2018
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук