Форум освітян
Форум освітян

Поділитися новиною:

Форум освітян

30 серпня у актовій залі Нововодолазького ліцею №3 відбувся серпневий педагогічний форум Нововодолазької громади

На ньому були присутні: Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін, перший заступник селищного голови Лілія Іващенко, начальник відділу освіти Нововодолазької селищної ради Ольга Козачок, директори та педагогічні працівники громади.

Форум розпочався із привітань вихованців дитячого садка «Казка», які зарядили освітян позитивом і гарним настроєм. 

У своєму виступі начальник відділу освіти Ольги Козачок докладно розповіла про здобутки та завдання на 2018/2019 навчальний рік. Велику увагу  було приділено шляхам реалізації основних положень концепції Нової української школи, місія якої творити людину-особистість, майбутнє нашої держави, виховувати цілісну особистість, патріота, інноватора, здатного змінювати навколишній світ, школу, яка націлює на успішну самореалізацію в житті.

Всі зміни, які будуть відбуватися у закладах освіти мають проходити крізь призму нового освітнього простору. А початкова школа – це радикальна зміна освітнього середовища, тому діти не мають сидіти в шестирічному віці весь час за партами і дивитися лише на дошку та учителя з указкою. Маємо разом створювати Нову українську школу та новий освітній простір для наших дітей.

Учителі початкових класів мають бути готовими до змін в освітньому середовищі та стати ключовими провідниками змін на своїх робочих місцях, забезпечити отримання якісно нової початкової освіти, якої від них чекає держава, суспільство, кожна родина.

Далі форум продовжив селищний голова Олександр Єсін, який акцентував увагу на підготовці навчальних закладів, на нових змінах, які будуть запроваджені  у школах об’єднаної територіальної громади.

Своїм запальним виступом всіх присутніх привітали вихованці рою "Безстрашні мурахи" Нововодолазького ліцею №3, переможці Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької війського-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") - "Джура 2018: Наддніпрянська Січ".

Дякуємо педагогам за їх віддану працю, професіоналізм. Переконані, що наші учителі стануть агентами змін реформи «Нова українська школа».

Від усієї душі вітаємо з початком нового навчального року, зичимо вам здоров’я, добра, щедрої долі, сили і наснаги, достатку, злагоди, миру!

 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: vodolaga-osvita.gov.ua/news/id/1474 | Переглядів: 891Дата публікації: 17:15 31.08.2018
Начальник відділу

Козачок Ольга Михайлівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук